Πληροφορίες Αποστολών

Αποστέλλουμε παγκοσμίως μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου συστημένα δέματα με A’ Προτεραιότητα και δυνατότητα εντοπισμού (track number). Το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται σύμφωνα με το βάρος της αποστολής και με βάση την τοποθεσία σας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια άλλη ταχυδρομική υπηρεσία (express), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις διαθέσιμες επιλογές για τη χώρα σας. 

Το κατά προσέγγιση κόστος έχει ως εξής:

Παραγγελίες Εσωτερικού:

 • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται :
  • μέσω ΕΛΤΑ Courier: Τιμή ανά παραγγελία 4 € 
  • μέσω ΕΛΤΑ ως συστημένα δέματα: Τιμή ανά παραγγελία 4 € 
 • Η επιλογή «Αντικαταβολή» είναι επίσης διαθέσιμη με επιπλέον κόστος 3 € μόνο μέσω ΕΛΤΑ Courier.

Διεθνείς παραγγελίες:

Βάρος (Γραμ.) – Συστημένα (Με δυνατότητα εντοπισμού)

 • 01-200 (gr) – 10.50€ (Συστημένο) (Συνήθως για 1 CD)
 • 201-1000 (gr) – 18€ (Συστημένο) (Συνήθως για 1-3 LPs)
 • 1001-2000 (gr) – 30 € (Συστημένο) (Συνήθως για 4-6 LPs)

Ειδικές σημειώσεις / Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν κάνετε την παραγγελία σας

 • Για όλες τις παραγγελίες, διατηρούμε την απόδειξη από το ταχυδρομείο ως απόδειξη ταχυδρομικών τελών.
 • Σε κάθε συσκευασία – παραγγελία προστίθενται περίπου 150 γραμμάρια που αντιστοιχούν στο βάρος των υλικών συσκευασίας.
 • Σε κάθε παραγγελία το κόστος των υλικών συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται στο κόστος μεταφορικών.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται εντός 24-48 ωρών (1-2 εργάσιμες ημέρες) από την ημερομηνία πληρωμής.
Παραγγελίες εσωτερικού: Συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ Courier και 2-7 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ.
Διεθνείς παραγγελίες: 3-10 εργάσιμες ημέρες για ευρωπαϊκούς προορισμούς και 5-15 ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο (μέσω ΕΛΤΑ).

Επιλογές πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα (Visa Card, MasterCard, Euroline), χρεωστικές κάρτες και μέσω Paypal. (Για την Ελλάδα, η επιλογή «Αντικαταβολή» είναι επίσης διαθέσιμη)

1. Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Δεχόμαστε χρεωστικές/ πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard. Η κάρτα χρεώνεται, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα πληρωμών Viva που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για την προστασία των πληροφοριών της πιστωτικής σας κάρτας. Ψηφιακή πιστοποίηση με περιβάλλον κρυπτογράφησης 128 bit SSL, που παρέχεται από τον οργανισμό για την ασφαλή μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων πιστωτικής κάρτας που έχει εισαχθεί από τον κάτοχο της κάρτας και σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύει λεπτομέρειες σε οποιονδήποτε εξωτερικό οργανισμό. Ως αποτέλεσμα, δεν λαμβάνουμε τα στοιχεία του πελάτη. Τα δεδομένα μεταφέρονται χρησιμοποιώντας επίσης μια ασφαλή σύνδεση (SSL-κρυπτογραφημένη) από τον ιστότοπο.

2. Πληρωμή μέσω PayPal (επίσης με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα)

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal τότε θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην ασφαλή σελίδα του ιστότοπου Paypal όπου μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται από το PayPal.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσω PayPal με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην ασφαλή σελίδα του ιστότοπου Paypal όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Πολιτική Επιστροφών & Επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο (ή παραλάβατε λάθος προϊόν), μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση εντός 30 ημερών από την παραλαβή και θα αντικατασταθεί ή θα εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το αντικείμενο που παραγγείλατε αρχικά είναι “Μη διαθέσιμο”.
Σε περίπτωση αποστολής από εμάς λανθασμένου προϊόντος, το κόστος αποστολής επιστρέφεται ή πιστώνεται αναλόγως.
Σε περιπτώσεις απλών επιστροφών (πχ αλλαγής γνώμης), το αρχικό κόστος αποστολής και συσκευασίας δεν επιστρέφεται.
Η επιστροφή των χρημάτων για προϊόντα που επεστράφησαν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, θα πραγματοποιείται με αντίστροφη πίστωση της ίδιας μορφής με το αρχικό μέσο πληρωμής.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.